Alternate Text

خواص درمانی و خطرات ناشی از ظروف مسی

1396/11/16 15:9:3   دوشنبه
ترجمه کاملترین مقاله درباره ظروف مسی برگرفته از مقاله Health benefits and risks of copper دکتر Megan Ware RDN LD و دریافت شده توسط Debra Rose Wilson, PhD, MSN, RN, IBCLC, AHN-BC, CHT. Mon 23 October 2017
Alternate Text

خواص جوشاندن اب در کتری مس

1396/7/9 18:32:44   یک شنبه
طبق امار رسمی سازمان بهداشت جهانی آب ذخیره شده در یک کتری و یا ظرف مسی و نوشیدن آن برای سلامتی ما مفید است. فلز مس به دلیل داشتن خواص آنتی باکتریال باعث از بین بردن نیترات موجود در آب و باکتری های مضر آن می شود. بنابراین ، استفاده از سماور های ذغالی مسی و برنجی و یا حتی استفاده از ظروف مسی برای نگه داشتن آب در زمان قدیم برای تصفیه اب شرب مصرفی دارای اهمیت زیاد بوده است . علاوه بر خواص درمانی مس یکی از بهترین فلزات برای استفاده در انتقال گرما و سرما ارائه می شود و توانایی انتقال مطلوب حرارت را دارا می باشد. مس برای گرم کردن آب طی بازه زمانی بسیار اندک این اجازه را می دهد ، در حالی که همچنین بعد از مدت زیاد این گرما را نگه می دارد . نظر شمارا به دلایل استفاده از یک کتری ویا ظرف مسی جلب میکنیم: د هنگامی که آب در یک کتری ویا ظرف مسی ذخیره میشود به آرامی به آب پاک وزلال تبدیل میشود واین از ویژگی های مس است . واب درکتری و یا ظرف مسی میتواند برای مدت های طولانی ذخیره شود که بازهم از ویژگی های این فلز است