Alternate Text

خواص درمانی و خطرات ناشی از ظروف مسی

1396/11/16 15:9:3   دوشنبه
ترجمه کاملترین مقاله درباره ظروف مسی برگرفته از مقاله Health benefits and risks of copper دکتر Megan Ware RDN LD و دریافت شده توسط Debra Rose Wilson, PhD, MSN, RN, IBCLC, AHN-BC, CHT. Mon 23 October 2017
Alternate Text

خواص جوشاندن اب در کتری مس

1396/7/9 18:32:44   یک شنبه
طبق امار رسمی سازمان بهداشت جهانی آب ذخیره شده در یک کتری و یا ظرف مسی و نوشیدن آن برای سلامتی ما مفید است. فلز مس به دلیل داشتن خواص آنتی باکتریال باعث از بین بردن نیترات موجود در آب و باکتری های مضر آن می شود. بنابراین ، استفاده از سماور های ذغالی مسی و برنجی و یا حتی استفاده از ظروف مسی برای نگه داشتن آب در زمان قدیم برای تصفیه اب شرب مصرفی دارای اهمیت زیاد بوده است . علاوه بر خواص درمانی مس یکی از بهترین فلزات برای استفاده در انتقال گرما و سرما ارائه می شود و توانایی انتقال مطلوب حرارت را دارا می باشد. مس برای گرم کردن آب طی بازه زمانی بسیار اندک این اجازه را می دهد ، در حالی که همچنین بعد از مدت زیاد این گرما را نگه می دارد . نظر شمارا به دلایل استفاده از یک کتری ویا ظرف مسی جلب میکنیم: د هنگامی که آب در یک کتری ویا ظرف مسی ذخیره میشود به آرامی به آب پاک وزلال تبدیل میشود واین از ویژگی های مس است . واب درکتری و یا ظرف مسی میتواند برای مدت های طولانی ذخیره شود که بازهم از ویژگی های این فلز است
Alternate Text

خواص اب در لیوان مسی

1396/6/12 15:14:5   یک شنبه
لیوان مسی می تواند میکروارگانیسم های موجود در آب را کشته و آب را با کیفیت عالی و مناسب برای نوشیدن کند. آب ذخیره شده درظروف مس کیفیت خاصی را به دست می آورد. بهترین روش استفاده از خواص لیوان مسی نگه داشتن آب به مدت 10 ساعت در لیوان مسی می باشد نوشیدن آن قبل از صبحانه برای شستشوی کامل سیستم گوارشی دارای اهمیت بسیار بالایی می باشد. مس دارای خواص ضدمیکروبی،ضد سرطان، ضد التهاب و آنتی اکسیدانی بوده و به خنثی کردن سموم کمک می کند. لیوان مسی